Презентация / Описание / Каталог / Новости / Контакт
умный дом
Domintell
Хай-Тек Хаус




Водный предохранитель Нептун: защита от протечки воды. На телеканале Интер.

«Ідеї для оселі». Телеканал «Інтер». 27 березня 2008г.



Попередня серія - особливості системи »»

Где купить систему Нептун? »»

Текст сюжету:

установка системы

Французька письменниця дев’ятнадцятого століття Анна Луїза Жермена Де’Сталь якось зазначила про одну із своїх знайомих: «Вона така гарна подруга, що кинула б усіх своїх знайомих, аби мати задоволення потім витягнути їх звідти». У вас певно теж є такі друзі. Перфразуючи цю жінку можу сказати: журналіст нашої наступної рубрики може і не належить до кола ваших друзів, але зробить усе, щоб не підмочити вашу репутацію. «Ідеї для оселі» далі.

Защита от протечки воды

Доброго ранку, це «Ідеї для оселі» та я, Андрій Вєнтов. Сьогодні я до вас з найсучаснішими ідеями: як вберегтися від потопу. А допомагатиме нам їх реалізовувати майстер Володимир. Доброго ранку.



Сантехника

Про особливості запобіжників протікання води ми говорили вчора. Сьогодні навчимось їх монтувати. Якщо встановлюватимете лічильник води, з’єднувальна система матиме саме такий вигляд. Та в нашому випадку її потрібно розкомплектувати і встановити між лічильником та зворотнім клапаном електромагнітний клапан, який і перекриватиме воду, щойно отримає сигнал тривоги від датчика.

Электромагнитный клапан

Нагадаю, систему антипротікання води краще встановлювати ще на етапі ремонту. Ванної кімнати чи кухні. Адже монтаж сантехнічних точок досить брудна та клопітка робота. Як трубні з’єднання готові, монтуємо клапан. Як бачите, він не мініатюрний, тому не забудьте підготувати для нього достатньо вільного простору. Кілька секунд і запобіжний електромагнітний клапан приєднано до системи водопостачання.



Датчики протечки воды

Звісно система не працюватиме без датчиків протікання води. Нагадаю, що їх краще встановлювати в можливих місцях протікання. Приміром, під посудомийною чи пральною машиною у кухні. Коли йдеться про ванну, доречно поставити їх поблизу ванної, раковини, чи унітазу.

Контроллер

Датчики під’єднуємо до контролера і закріплюємо в стіні. Перевіряємо, чи все правильно з’єднано. Так, система анти протікання води працює. Дякую за чудовий майстер-класс.

Після встановлення цієї системи тепер ви точно можете спати спокійно. На сьогодні це все. Тепла та затишку в вашому будинку.

Попередня серія - особливості системи »»

Где купить систему Нептун? »»


Джерело інформації: Телеканал "Інтер"

Handle
your well-been